Wie zijn wij?

Bewust Zijn Grou is Eric van der Linden (1964).

 

Echtgenoot, geliefde, vader. 

 

Op het Tantrische pad sinds 2011 en dit laten samengaan met opleidingen in Reiki en massage. We leiden een bewust en weloverwogen polyamoureus bestaan: vrij en ongedwongen waar mogelijk, met advies en coaching waar nodig. Deze adviezen en coaching haalden we uit tantra-, Reiki en massage-leergangen. Het idee voor Bewust Zijn Grou is ontstaan vanuit een wens om anderen vanuit deze kennis en ervaring te ondersteunen en te adviseren.

 

Nog volop actief in mijn zakelijke carrière. Bewust Zijn Grou is daarin een nieuwe stap: een samenbundeling van mijn talenten en passies: het is het beste van mijzelf.

 

Edith Burgering

Mijn grootste weerstand weerspiegelt mijn grootste verlangen.

Ik ben opgegroeid met ‘seks is niet leuk, seks is vies’. Vroeger liep ik weg voor seks. Maar ik heb een enorm verlangen naar onderzoeken en groei. Toen ik in aanraking kwam met Tantra voelde dat als thuiskomen. Opeens werd mij heel veel duidelijk. De seksuele energie IS de levensenergie. Dit ZIJN wij. Hiermee verbinden was spannend, ik ben door vele mindfucks gegaan. Ik zie nu in dat ik eigenlijk bang was voor mijn eigen kracht. Voor mij is een wereld open gegaan met veel meer overgave, plezier en passie. Overleven werd LEVEN en genieten. Dit wil ik iedereen laten ervaren! Vanuit mijn eigen ervaringen wil ik iedereen bijstaan om de eigen intimiteit en seksualiteit te onderzoeken en te laten ervaren wat dit voor je doet.

 

Er is een nauwe samenwerking met Bewust Zijn Heiloo en samen zijn we ook actief onder het label Bewust Zijn Nederland

(Buttons op tab Agenda)