Ervaringsavonden en andere evenementen

 

Wil je graag onderdeel zijn van een groep, en als zodanig samen dingen leren en ervaren? In samenwerking met Bewust Zijn Heiloo (Edith Burgering) organiseert Bewust Zijn Grou groepsactiviteiten: de Ervaringsavonden, Truffelreizen, Tantra cursussen etc.

Ervaringsavonden zijn gericht op het gezamenlijk oefenen van massage- en tantrische technieken. De sfeer van de Ervaringsavonden is warm, speels en leerzaam: na een inleidend gedeelte is er alle ruimte om het geleerde te oefenen en om feedback te vragen en te geven. Uiteraard met thee, iets lekkers en warme olie. Een Ervaringsavond is geschikt als aparte activiteit, of als aanvulling op een sessie of traject van Bewust Zijn Grou. Voor individuen, koppels en andere liefdesverbanden.

De Ervaringsavonden worden zowel in Grou als in Amsterdam en Heiloo georganiseerd: op alle locaties beschikken we over een mooie groepsruimte. De data van Ervaringsavonden en andere evenementen van Bewust Zijn Grou worden vermeld op de website van Bewust Zijn Nederland.

ACTIVITEITEN