Aanbod

Bij Bewust Zijn Grou is veel mogelijk: afhankelijk van het vraagstuk zijn sessies te combineren om tot jouw ideale mix te komen. Het basisaanbod bestaat uit

  • Coaching;
  • Reiki sessies;
  • Massages;
  • Lomi Lomi;
  • Tantrische sessies: voor individuen, koppels/andere liefdesverbanden;
  • Workshops voor meerdere personen (Ervaringsavonden)
  • Maatwerk

 

Coaching

Heb je vragen over intimiteit, seksualiteit, relaties, polyamorie en hoe dat allemaal samenhangt? Boek een coachingssessie bij Bewust Zijn Grou. Individueel, of met je partner(s). De gesprekken vinden plaats in onze fijne praktijkruimte.

Soms vraag je jezelf af: “waar is het mis gegaan in onze relatie”. Je bent elkaar minder gaan “zien”, gaan ontwijken, je eigen dingen gaan doen. De ruzies over soms niets nemen toe. Je voelt je eenzaam, gefrustreerd. Het heeft invloed op de kinderen, je gezondheid en over hoe je over jezelf denkt. Het maakt je verdrietig. Thema's waar wij graag bij ondersteunen.

Speciaal voor mannen: Ik coach rondom typisch mannelijke thema's. Aandacht bij jezelf en je omgeving. Focus, scherp en liefdevol. Het maakt je betrouwbaar en sterk.

Richt je zwaard en geef je leven met daadkracht vorm.

 

Reiki 

Via onze handen en gerichte lichte aanraking jouw energie uitbalanceren of weer laten stromen. Tijdens een Reiki sessie is alles hierop gericht. Ideaal  als je je fysiek of mentaal in onbalans voelt. De Reiki-sessies vinden plaats in onze fijne praktijkruimte. Er wordt een rustige en ontspannen sfeer gecreëerd. 

 

Massage

De praktijkruimte is een ideale plek voor massages. Net als de Reiki-sessies zijn mijn massages erop gericht om jouw energie te laten stromen. Ik masseer vanuit mijn hart én mijn hoofd: een goede voorbereiding en een duidelijke afstemming tijdens de sessie zijn cruciaal. Mijn massages kunnen dus variëren van volledig gekleed tot ongekleed, en van het volledige lichaam tot bepaalde zones. Ik masseer met mijn handen, onderarmen en full-body. Ook massage van de geslachtsdelen is mogelijk (cock- of pussy massage). De meest gebruikte massagevormen zijn de Kashmirische- en Lomi Lomi massage.

 

Lomi lomi massage

Deze massagevorm wordt uitgevoerd op tafel. Het is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd.

 

Tantrische sessies

Tantra. In dat begrip komt alles samen waar Bewust Zijn Grou voor staat. Want Tantra betekent 'het vergroten van bevrijding'. Het gaat over het volledig omarmen van het hier en nu, het meestromen met de natuurlijke stroom van ruimte en tijd. Het herkennen van blokkades daarin, en daarmee leren omgaan. De levensenergie bevrijden én deze daarna in zetten voor het verwezenlijken van je doelen. Deze levensenergie is een seksuele energie. Daarom is seksualiteit één van de facetten waarin een blokkade -of een teveel aan- energie zo duidelijk zichtbaar is. Tantra komt dan ook vaak op je pad als je seksuele vraagstukken hebt. Via tantrische sekstechnieken en -oefeningen kun je letterlijk in een betere flow komen, en deze laten doorwerken in al die andere facetten van je leven. In de praktijk van Bewust Zijn Grou wordt Tantra op een no-nonsense en down to earth wijze toegepast. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Fysieke tantrische technieken: de de-armouring

Tantra heeft een sterk fysieke component. Het uitgangspunt daarbij is dat de seksuele energie zich opbouwt langs de ruggengraat en vanaf daar kan stromen naar elk lichaamsdeel. Meestal blijft de seksuele energie echter beperkt tot de geslachtsdelen. Door een drukpuntenmassage van het lichaam kan deze energie beter door het lichaam stromen. Het lichaam wordt als het ware gevoeliger gemaakt voor seksuele energie. Het resultaat van een de-armouring is dat je sensitiever wordt voor seksuele sensaties. 

Naast de de-armouring van het lichaam kan deze drukpuntenmassage ook worden toegepast op de geslachtsorganen: cock-, pussy en ass- de-armouring dus. 

  • Tantrische sekstechnieken 

Tantrische seks is het toepassen van tantrische principes tijdens intimiteit en seks. Ik begeleid je bij het aanleren en toepassen van deze technieken en principes. Deze begeleiding gebeurt op de manier die jij prettig vindt: via gesprekken, met kleding aan of in een intieme setting waar jij of jullie het geleerde toepassen en feedback ontvangen. Voor alleengaande belangstellenden is het ook mogelijk om met een bodyworker te oefenen. 

 

Workshops voor meerdere personen (Ervaringsavonden)

Bewust Zijn Grou werkt samen met Bewust Zijn Heiloo in het organiseren van workshops voor groepen. Deze workshops vinden plaats in de omgeving van Amsterdam, Heiloo of Grou. Het zijn massageavonden voor groepen, waarin in een ontspannen en ongedwongen sfeer diverse massagetechnieken worden aangeleerd en geoefend.

 

Onze workshops worden soms aangeboden met een Freeflow aan het einde. Dit staat dan duidelijk bij het evenement vermeld. Wat is een Freeflow? Na afloop van de workshop is de ruimte nog even beschikbaar voor de aanwezigen. Je kan dan nog even lekker nagenieten van de workshop, het geleerde zelf nog even oefenen, een drankje nemen en napraten of de opgewekte levensenergie zijn weg laten vinden in seksualiteit. Alles onder eigen verantwoordelijkheid en zonder begeleiding. 

 

Interesse? Klik op Agenda & evenementen voor een uitgebreide omschrijving en de agenda van de Ervaringsavonden.